Nova Launcher Perdana Apk – Free Download Retak 2017

Miturut | Agustus 11, 2017

Nova Launcher Perdana Apk iku salah siji saka kualitas ing nguripake Kangge diadegaké ing piranti Android. aplikasi Nova Launcher Perdana Free ngirim macem-macem ageng saka setelan sing bisa rampung adat dirancang kanggo dhewe lan gaya. arepe resik ing antarane komputer lan desain apik tenan conquered luwih saka 5 yuta manungsa. saiki, Nova Launcher Perdana iku juara lan salah siji saka paket misuwur lan diundhuh maksimum.

Nova Launcher Perdana Apk

Nova Perdhana Apk ing fantastik customizable, kinerja di-push, layar ngarep. Diwenehi ora gantosipun! Nova Launcher Perdana Apk Retak iku nguripake Pinnacle kanggo Android kontemporer, ngisinake desain kain lengkap saindhenging.

Download Nova Launcher Perdana Apk

Nova Launcher Perdana Apk

Nova Launcher Perdana Apk Free Download nggantosaken layar tampilan ngarep pribadi karo salah siji sing ngatur lan uga ngatur. lambang perdagangan, noto, animasi lan liyane.

Sampeyan May Uga Like: Ludo Star 2017 Crack - Free Download

Nova Launcher Pro Fitur Apk:

  • Sadurunge nyeret - geser, jiwit, tutul pindho lan ekstra ing layar ngarep kanggo mbukak app favorit.
  • counts durung diwaca - tau kantun pesen. Badges count durung diwaca kanggo Hangouts, SMS, gmail lan ekstra nggunakake tesla durung diwaca plugin.
  • kelompok adat laci - nggawe tab anyar utawa folder ing laci app.
  • Singidaken apps - tetep app laci Gamelan dening cara app ndhelikake tau.
  • Lambang swipes - nyetel gerakane adat kanggo ngusap ing trabasan utawa folder app.
  • jalaran gulung Tambahan - bebarengan karo ngilangke, accordion, lan uncalan.

Cara Instal?

  • Download apk saka link ing ngisor iki.
  • Bukak file apk ing sembarang manager file, tutul ing "Instal" lan tindakake pandhuan.
  • Bukak "Nova Launcher" lan nyetel iku minangka ngarep-layar gawan nalika takon.
  • Sing kabeh!

Nova Launcher Perdana Apk