Нова проектил премиерот АПК – Free Download Разбиена 2017

Со | август 11, 2017

Нова проектил премиерот АПК е еден од квалитет во фрлач меѓувреме основана на Android уред. апликации Нова проектил премиерот слободен дава огромен спектар на подесувања кои можат да бидат целосно сопствени дизајниран за себе и вашиот стил. Чиста транзиции меѓу компјутери и одличен дизајн освоил поголема од 5 милиони луѓе. Во моментот, Нова проектил премиер е шампион и еден од максимум познати и преземени пакети.

Нова проектил премиерот АПК

Нова премиерот АПК фантастично индивидуализира, перформанси турна, почетниот екран. Да се ​​даде без замена! Нова проектил премиерот АПК Cracked е на врвот фрлач за современи Android, прифаќање на комплетен дизајн ткаенина во текот на.

Превземи Нова проектил премиерот АПК

Нова проектил премиерот АПК

Нова проектил премиерот АПК Free Download заменува вашиот приватен дом екран дисплеј со оној што го управуваат и да ја прилагодите. трговија икони, распоред, анимации и многу повеќе.

Вие исто така може да се допаѓа: Ludo ѕвезда 2017 Crack - Free Download

Нова проектил Про АПК Карактеристики:

  • Гестови - удар, штипење, двојно допрете и екстра на почетниот екран за да го отворите омилените апликации.
  • Непрочитани точки од обвинението - никогаш не пропуштајте порака. Непрочитани брои значки за hangouts, порака, Gmail и дополнителна помош на Тесла непрочитани приклучок.
  • Прилагодено фиока групи - креирање на нови табови или папки во фиока стан.
  • Скриј апликации - задржи мазна стан фиока по пат на крие никогаш не се користи апликации.
  • Икона swipes - инсталира сопствени потези за поминување на стан кратенки или папки.
  • Дополнителни последици свиток - заедно со избрише, хармоника, и фрли.

Како да се инсталира?

  • Преземете ја APK од линкот подолу.
  • Отворање на APK датотека во секој менаџер на датотеки, допрете на "Инсталирај" и следете ги инструкциите.
  • Отворете "Нова проектил" и го постави како стандарден дома екран запрашан.
  • Тоа е се!

Нова проектил премиерот АПК