Adguard Premium APK – Pa pagesë Shkarko Cracked Premium Pro Key

nga | tetor 4, 2018

Adguard Premium APK është një mjet premium për të shmangur reklama të padëshiruara nga shfletuesit tuaj. Nëse ju doni të bllokojë reklama nga browseri juaj ju mund të shtoni këtë softuer të lirë nga faqen tonë të internetit.

Adguard Cracked APK ju ofron me një siguri të besueshëm dhe të menaxhueshme që në të njëjtën kohë dhe pa pjesëmarrjen tuaj filtron faqet e ngarkimit neto. Adguard APK merr shpëtoj të gjitha reklama bezdisshëm, bllokon ngarkimin e faqeve të rrezikshme, dhe tani nuk mund të lejojë absolutisht të gjithë muzikën e aktiviteteve tuaja në internet.

Shkarko Adguard Premium APK

AdBlock Premium bën përdorimin e teknologjisë VPN lagjes për të filtruar vizitorët e faqes pa privilegje root. për shkak të këtij server VPN është ngulitur drejtë në pajisjen tuaj kështu që nuk ka nevojë për lidhje të tjera të largëta. pas drejtimin app, ajo menjëherë fillon offevolved për të filtruar nga të gjitha Bandwidth internetit tuaj në heshtje dhe të shpejtë. Adguard Premium kyç do të ju ndihmojë për të aktivizuar pro version të Ad Gardës Shkarko këtë softuer sot.

Ju mund të dëshironi: Nevoja për Speed ​​Payback Crack – Pa pagesë Shkarko NFS Cracked

gjatë përpunimit të një web faqe interneti, Adguard Pro APK bën disa gjëra menjëherë:

 • Merr shpëtoj reklama dhe internet kod ndjekja menjëherë nga faqja e internetit.
 • Testet një web faqe në kundërshtim me database tonë të phishing dhe me qëllim të keq faqet.
 • Vlerësime Apps shkarkuar nga burime të panjohura.

Cfare ka te re

 • Çështjet fikse me shkarkimit të skedarëve të mëdha (duke përfshirë Google Play përditësime)
 • Trajtimi i përmirësuar i lidhjeve TCP
 • Shtuar përmbledhje në terren për "settings nivelit të ulët"
 • Shtoi "pref.vpn.capture" preferenca në seksionin Low-Level Settings
 • Fixed një çështje me aplikimin e "preferencat e nivelit të ulët"
 • Fixed një çështje me DNS cache në mënyrë manuale prokurë
 • Icons depos u zhvendos në app cache

Si ta Instaloni?

 1. Uninstall ndonjë version të mëparshëm të Adguard
 2. Shkarko dhe instalo Patched APK nga lidhjet e dhënë më poshtë
 3. e bërë, gëzojnë