Booster shofer 2.4 Celes – Pa pagesë License Pro + rendor

nga | shtator 17, 2017

Booster shofer 2.4 Celes është versioni i fundit që është përditësuar për të rinovuar shoferët për lloje shumicën e PC hardware, laptopë running sistemin operativ Windows. Paralelisht me shofer Easy, ajo konsiderohet si kandidat ndritura në fushën e instalimit, Përditësimi, të rregulluar problemet që lidhen me Shofer.

Booster shofer 2.4 Celes

i madh, Softkelo.com ju sjell Lifetime Booster shofer 2.4 Pro Key, që do të thotë përgjithmonë, pa kufizim në atë të përdorimit. Çfarë ju duhet të bëni është thjesht të shtypni butonin Scan për të drejtuar programin, krahasuar atë me depo të mëdha bazës së të dhënave, nga të cilat tek lista Shoferët e vjetëruar ose të dëmtuara. Pastaj ju vetëm duhet të klikoni për të shkarkuar dhe instaluar automatikisht. Rinisni kompjuterin dhe ju do të shihni dallime të reja në sistemin e shpejtësisë dhe të performancës.

Booster Shkarko Driver 2.4 Celes

Booster shofer 2.4 Celes

Booster shofer 2.4 rendor është projektuar me më teknologji update shofer avancuar IObit-së, automatikisht skanon dhe identifikon Shoferët e vjetëruara automatikisht, dhe shkarkime dhe instalon përditësimet që janë vetëm e drejtë për ju me një klik. Ju kurseni kohë të panumërta.

veç, Ky përditësim shofer është projektuar posaçërisht për të shkulje shofer për performancën më të mirë të lojrave dhe për të siguruar performancë të lartë e kompjuterit duke rritur përditësime sigurie me “kthej, Rikthimi. Kjo është e drejtë mjet përditësim shofer për të mbrojtur kompjuterin tuaj nga vrima e mundshme të sigurisë, dështimet hardware, konfliktet, dhe crashes sistemit.

Ju mund të dëshironi: Adobe CC Patcher - Cloud Patch 2017 plas + keygen

Për të përdorur tiparet e plota të Booster shofer 2.4 Key License, shpejt shpejtesi pa si dhe ditë të pakufizuar për të përdorur, ju duhet të keni kyç IObit Booster2.4 shofer. Mos u shqetësoni kur ju kërkoni në Google pa gjetur asgjë ok me këtë post përveç ndarjen skedarin e instalimit të fundit, Unë ju dërgoi çelësin e licencës aktivizuar me sukses.Booster shofer 2.4 Shkarko.

  • Zgjasë bazën e të dhënave për të rinovuar shumë Shoferët
  • Më shumë updates për lojë komponentët QV Runtime 2008 & VC Runtime 2012
  • Added opsion “uninstall” opsion për pajisjet unplugging
  • Më shumë lokalizimi boshnjak Përmirësimi GUI dizajn Fixed disa bugs të vogla

Përfshin skedarin e instalimit + çelësi i licencës paketuar në dosjen ngjeshur.

Operimit të Sistemit: Windows XP / 7/8 / 8.1 / 10 përfshirë 32bit dhe 64bit janë të përdorshme.

Booster shofer 2.4 Udhëzimet e instalimit kyçe:

Turn off / Shkëputje internetin. hapur [setup.exe] dhe instaloni software.
Pasi afat të instaluar programin (IObit Booster Shofer) dhe nuk do të reboot (Rifillo, fillo përsëri)
Ajo do të scan Shoferët tuaj të parë, dikur skanuar Shko tek "Aktivizojeni Tani">"Enter License". Kopjoni ndonjë nga çelësat nga "key.txt" file dhe paste.
Kjo eshte e gjitha. gëzojnë Shofer Booster Pro 2.4 Version Full Download.

Booster Shkarko Driver 2.4 Celes