KMSPICO Dritaret 10 – Pa pagesë Pro Activator

nga | gusht 20, 2017

KMSPICO Dritaret 10 është më e suksesshme për Windows 10 dhe Zyra 16, përditësuar shpesh dhe 100% mjet të pastër për të aktivizuar në mënyrë të përhershme çdo version të Windows dhe Microsoft Office 2016 brenda një kohë të shkurtër working.It plotë është një mjet i zhvilluar komunitet të programuar aktivizuar produkte të Microsoft të tilla si Windows-it & Zyra e pa përdorur një licencë të paguar.

KMSPICO Dritaret 10

A jeni një përdorues i Windows pirate ose Microsoft Office? Windows 10 Activator Kmspico është një All In One activator që është mjaft popullor. Kjo activator mund të përdoret për të aktivizuar pothuajse të gjitha versionet e Windows dhe Microsoft Office. Kjo Activator do të rivendosur aktivizimin tuaj të Windows ose Microsoft Office çdo kompjuter boot, në mënyrë të Windows tuaj ose zyra do të aktivizohet në mënyrë të përhershme.

Shkarko KMSPICO të Windows 10

KMSPICO Dritaret 10

Karakteristikat e KMSPico:

 • licenca Genuine - Kjo aktivizimi është i njëjtë si licencës Microsoft ju duke marrë duke paguar para. Ju mund të përdorni çdo lloj i dritareve të reja, Apps online dhe, Microsoft llogari të jetojnë ose ndonjë produkt liruar nga Microsoft.
 • aktivizimin e jetës - kjo nuk është një aktivizimi sprovë si për 30 ditë, Kjo aktivizimi është i përhershëm. Ju nuk keni nevojë për të përsëritur instalimin brenda një periudhe kohore.
 • updated plotësisht - kjo activator është shpesh përditësimin nga zhvilluesit Daz ekipit për të mbajtur licencën vërtetë dritaret pa marrjen e zbuluar.
 • Supports 32 bit / 64 bit - KMSPico mbështet të dy 32 bit & 64-bit versionet e Microsoft Windows dhe Microsoft Office.
 • 100% Clean - Ky mjet nuk përmban ndonjë viruse të dëmshme ose kërcënime.
 • plotësisht të lirë - Ju nuk duhet të paguajnë edhe një cent për të aktivizuar dritare tuaj ose zyra Microsoft.

Ju mund të dëshironi: TubeMate - Pa pagesë Shkarko youtube downloader 2.2.9

Rreth KMSPico

Ky është software i fundit aktivizimit Windows 10 Activator zhvilluar nga Daz ekipit, dhe kjo është më e famshme dhe besuar Windows 10 Pro Activator e gjithë bota. i parë Windows 10 Kmspico u botua nga ekipi Daz në 2007 që mund të aktivizoni vetëm dritaret 7 dhe Vista. Me lirimin e Windows-it 8 dhe 8.1, ata zhvilluan kmspico9 që gjithashtu mund të aktivizojnë Microsoft Office. Dhe ky ishte mjeti i parë që mund të aktivizojë dy produkte të ndryshme. Versioni i fundit është fitore 10 Activator që mund të aktivizoni ndonjë dritare ose versionin zyre deri tani. Shkarko sot KMSpico Dritaret 10 Activator.

ekipi Daz

Ky është ekipi etike thatë i cili ka zhvilluar shumë hacks popullore software dhe të çara të tilla si dritare 7 hamall, zyrë 2003, zyrë 2007, IDM crack, universal activator zyra, etj. Ata kanë lëshuar më shumë se 100 çara të lirë dhe patches. Km Activator Dritaret 10 është activator më e fuqishme në botë. Shkarko Windows 10 Km Activator.

Si ta Instaloni:

 • Shkarko KMSpico për Windows 10 nëpërmjet linkun e mësipërm
 • Turn off antivirus tuaj të parë
 • Ekstrakt fotografi ju keni shkarkuar më herët me WinRAR Run
 • KMSpico 10.2.0 Final.exe në Run Asa Administrator
 • prisni rreth 5 minuta
 • Windows juaj dhe Microsoft Office janë aktivizuar në mënyrë të përhershme!

KMSpico mund të aktivizoni:

 • Windows Vista Business / N / Enterprise / N
 • Windows 7 Profesional / N / Enterprise / N
 • Windows 8/8.1 të gjithë
 • Windows 10 të gjithë
 • Zyrë 2010/2013/2016
 • Windows Server 2008 / Standard / Datacenter / Enterprise / 2008R2 / Standard / Datacenter / Enterprise /
 • Windows Server 2012 / Standard / Datacenter / 2012R2 / Standard / Datacenter
 • Windows Server 2016 (teorikisht)

Shkarko KMSPICO të Windows 10