Fuqia CD + G Burner 2 Hape Kod – Pa pagesë Serial

nga | shtator 26, 2017

Fuqia CD + G Burner 2 Hape Kod është përdorur për të aktivizuar versionin premium. Ky software është i plotë dhe i fuqishëm CD + G djegia disk dhe të shkëlqyer software.

Fuqia CD + G Burner 2 Hape Kod

Nëse ju jeni duke u përpjekur për të djegur një disk karaoke, megjithatë, ju nuk mund të gjeni një pjesë të mirë të software për të bërë shumë të gjithë me një përpjekje minimale nga përdoruesi, këtu është një përgjigje e mundshme: CD energjia + g ndezjes.

Shkarko Power CD + G Burner 2 Hape Kod

Fuqia CD + G Burner 2 Hape Kod

Fuqia DVD Burner G paraqet më e madhe se e lehtë cd + djegies g karaoke disk, si ajo gjithashtu përmban shkëlqyer dhe rasti i konvertimit tools.In ju merrni përtej instalimit dhe më në fund takohen interface duhet-organizuar, ju do të gjeni se energjia CD + G ndezjes është shumë dhe të lehtë për t'u përdorur programin, kryesisht mënyrë për pamjen e përgjithshme të pastër me options.If intuitive ju jeni në kërkim mjet më të mirë të djegur Shkarko Fuqia CD Burner G 2 Hape Kod.

Ju mund të dëshironi: Tweakbit Speedtest Optimizer

Ju kështu mund të djegur, prehu ne paqe, riprodhimin dhe të konvertohet fotografi, çdo tab vetme lëvdatë për qind e saj shumë vetë të settings.

Nëse ju dëshironi për të djegur gjurmët Bin ose dokumente CDG / mp3, sistemi është shumë si i vetmi përkatësinë e një pajisje mesatare të ndezur, kjo do të thotë se ju doni të marr nga fotografi, Instalimi mjet ndezjes, konfiguroni ritmin dhe kjo është e gjitha. Shkarko falas cd pushtet&G ndezjes .

i shkëlqyer, megjithatë, përfshin një copë ekran shtesë konfigurimit, si ju jeni duke precipituar për konfigurimin formatin e prodhimit (bin, zinxhir, CDG + mp3 ose CDG + wav), leximi shpejtësinë dhe maska ​​output filename.Fuqia CD Burner G 2 keygen është mjet i mirë për të djegur disk.Download Fuqia CD + G Burner 2 keygen sot.

Të codecs e barabarta janë të mbështetura nga ndërmarrja e konvertimit, si dhe, me dallimi kryesor është format vend pushime që mund të rregullohen në mënyrë të përkushtuar bitrate, Mënyra stereo, dhe mundësitë e këndshme.

Forcë Fuqia CD + G Burner në përgjithësi luan të gjitha detyrat e lartpërmendura në vetëm disa minuta dhe programi punon njësoj në të gjitha versionet e Windows në shtëpi, me një gjurmë minimale në performancën e përgjithshme e përgjithshme.Fuqia CDG Burner është në dispozicion për të lira në softkelo.

Si një fund, Fuqia CD + G Burner 2 keygen i shërben qëllimit të tij në një mënyrë të shpejtë, edhe pse ajo jep disa alternativa customization për çdo funksion në dispozicion. nëse jeni duke kërkuar për Fuqia CD + G Burner 2 rendor ju jeni në vendin e duhur.

karakteristika

  • Burns BIN, CDG, KMA, MCG, MP3 + G, dhe fotografi zipped MP3 + G.
  • Drag-and-drop mund të përdoret për të shtoni fotografi në listën e djegur.
  • Saves CD + G disk song këngë si BIN, MP3 + G, Zipped MP3 + G, dhe fotografi WAV + G.
  • Kopjet disqe CD + G me një klik të vetëm të miut.
  • Krijon hartimin custom CD + G disqe.
  • Ndrysho çelësin këngë para se të djegur. (Feature Exclusive)
  • Retrieve Kënga dhe artist emrat për shumë disqe duke përdorur një linjë të databazës Freedb.
  • Rasti Print CD etiketat me ndërtuar në printer etiketë.
  • Të kthyer në mes BIN, KMA, MCG, MP3 + G, dhe formate Zip File.
  • punon me moderne CD dhe DVD burners. (Burner duhet të jetë MMC-compatible dhe mbështetje DAO / 96 Modaliteti).

Fuqia CD + G Burner punon nën Windows 2000, XP, vështrim në të ardhmen, 7, 8, dhe 10 (32 dhe 64 bit)

Shkarko Power CD + G Burner 2 Hape Kod