Revo Uninstaller Pro Crack – Pa pagesë Shkarko Full Version

nga | shtator 18, 2017

Revo Uninstaller Pro Crack ndihmon për të aktivizuar një version premium të Revo Uninstaller. Ky program ndihmon për të uninstall dhe për të hequr të gjithë software padëshiruar nga kompjuteri juaj. Edhe nëse ju nuk jeni në gjendje për të uninstall ose hequr nga Shto ose Remove Programs.

Revo Uninstaller Pro Crack

Revo Uninstaller Pro Crack 64 bit për Microsoft Windows në shtëpi. Ajo uninstalls aplikimet dhe gjithashtu merr shpëtoj të çdo dokumenti dhe shënimet në shtëpi dritaret regjistrit mbetur në pjesën e prapme të me anë të Fshirës të programit ose me anë të dritareve uninstall funksion motori i saj efektiv fshini të gjithë programin e mallkuar shpejt.

Shkarko Revo Uninstaller Pro Crack

Revo Uninstaller Pro Crack

A jeni duke kërkuar për Revo Uninstaller version plasaritur ju jeni në vendin e duhur shkarkim Revo Uninstaller Crack plotë.

Revo Uninstaller Pro 3.1.6 ju ndihmon të uninstall software dhe për të hequr qafe të aplikacioneve të padëshiruara ngritur në kompjuterin tuaj pa probleme! Edhe në qoftë se ju keni probleme uninstalling dhe nuk mund çinstaloni tyre nga "dritaret në shtëpi paketa dhe funksionet (ngarkoni ose të bëjë larg me paketa)"Manipuluar panel applet. Kështu që Revo Uninstaller Pro pa pagesë me plas drejtë do të punojnë në mënyrë më efektive kur ju keni regjistruar atë në mënyrë që të jetë në gjendje për të nënshkruar deri në qoftë se ne kemi plas e saj kështu që mund të lejojë që të aplikoni karakteristikat e tij të dukshëm mbyllur edhe serial çelësat janë të bashkangjitur në shkarkime.

Ju mund të dëshironi: Booster shofer 2.4 Key - Pa pagesë Shkarko License Pro + rendor

Revo Uninstaller Pro Key Features:

 • Nuk ka probleme shumë përditësimin.
 • Hiq programet lehtë.
 • Uninstall programet kokëfortë.
 • Fshij të dhënat e mbetura pas uninstall rregullt.
 • Shmangni gabimet e instalimit.
 • Mëso se çfarë ndryshimesh programe bëjë në kompjuterin tuaj gjatë instalimit të tyre.
 • Të arritur rezultate më të mira uninstall dhe përvojën.
 • Për lehtësinë tuaj Version Portable dispozicion (kompjutera pakufizuar).
 • Extended skanim për lëna - skanim algoritme më të avancuara.
 • Monitorimi Real-Time i ndryshimeve të sistemit - gjatë instalimit të programeve.
 • Multi-nivelit të sistemit Backup - duke përfshirë backup të plotë të Regjistrit.
 • Përdorimi nga shkrimet Database - Integrimi me një bazë të dhënash e shkrimet e instalimit për uninstall më të mirë.
 • command line mbështetje program uninstall.

Whats New Në Revo Uninstaller Pro 3.1.9:

- Added mbështetje për Microsoft Edge në shfletuesin Cleaner
- Fixed bugs të vogla

Udhëzime:

 1. Shkarko & Install Program.
 2. Pas sukses Instalimi nuk do të kandidojë atë, Në qoftë se ajo po kandidon pastaj të mbyllë atë.
 3. Kopjoni revouninstallerpro.lic file nga dosja e licencës.
 4. Shko në desktop Windows dhe shtyp (Windows-kyç + R) dhe ngjitur atje "% ALLUSERSPROFILE%" tani në dritare të hapur shkoni tek "VS Revo Group Revo Uninstaller Pro" dhe paste se kopjuar licencë këtu.
 5. Metoda Alternative:
  nga 4.:
  Shko tek "C:\ProgramData VS Revo Group Revo Uninstaller Pro "dhe paste se kopjuar licencë këtu.
 6. e bërë!

Shkarko Revo Uninstaller Pro Crack