Adguard Premium APK – Haratis Undeur retak Premium Pro Key

ku | Oktober 4, 2018

Adguard Premium APK mangrupa alat premium ulah Iklan dihoyongkeun ti panyungsi anjeun. Upami anjeun hoyong pikeun meungpeuk Iklan ti panyungsi anjeun bisa nambahkeun software ieu gratis ti ramatloka kami.

Adguard retak APK nawarkeun maneh ku kaamanan diandelkeun tur manageable anu sakaligus tur tanpa partisipasi Anjeun nyaring kaca loading net. Adguard APK bakal leupas tina sadaya advertisements bangor, blok loading situs web picilakaeun, tur ayeuna bisa teu ngidinan pancen dulur musik kagiatan anjeun di internet.

Ngundeur Adguard Premium APK

AdBlock premium ngajadikeun pamakéan téknologi VPN lingkungan pikeun nyaring datang loka tanpa statusna root. kusabab server VPN ieu study katuhu ka alat Anjeun jadi teu aya kudu dina sambungan faraway tambahan. sanggeus ngajalankeun aplikasi nu, eta lempeng jauh dimimitian offevolved pikeun nyaring kaluar kabeh rubakpita internét anjeun quietly tur gancang. konci Adguard Premium bakal nulungan anjeun ngaktipkeun Vérsi pro of hansip Ad Download software ieu dinten.

Anjeun Dupi ogé kawas: Peryogi Pikeun Speed ​​Payback rengat – Haratis Undeur NFS retak

bari ngolah hiji kaca web internét, Adguard Pro APK manten sababaraha hal katuhu jauh:

  • Bakal leupas tina commercials jeung kode tracking online geuwat ti kaca web.
  • Tés hiji kaca web di oposisi kana basis data simkuring ngeunaan situs phishing na jahat.
  • Assessments aktip diundeur ti sumber kanyahoan.

Aya naon anu énggal

  • isu dibereskeun ku ngundeur file badag (kaasup apdet Google Play)
  • Ningkat penanganan sahiji sambungan TCP
  • Ditambahkeun kasimpulan sawah jadi "setélan Low-tingkat"
  • Ditambahkeun "pref.vpn.capture" sering dipake tinimbang kana bagian Low-Level Setélan
  • Dibereskeun hiji masalah kalayan nerapkeun "Low-tingkat preferensi"
  • Dibereskeun hiji masalah kalayan cache DNS dina modeu proxy manual
  • Ikon cache dipindahkeun ka cache aplikasi

Kumaha Ka Pasang?

  1. Uninstall Sakur Vérsi saméméhna tina Adguard
  2. Ngundeur tur Pasang Patched APK Ti The Tumbu Dibikeun handap
  3. Puguh, ngaraosan