Peryogi Pikeun Speed ​​Payback rengat – Haratis Undeur NFS retak

ku | April 9, 2018

Peryogi Pikeun Speed ​​Payback rengat mangrupakeun retakan of the Game NFS. Mun anjeun teu hoyong mayar kaulinan ieu Anjeun tiasa ngundeur retakan ti ramatloka kami haratis. Saatos ngundeur anjeun bakal ngidinan masang game ieu dina pc Anjeun. Lamun Anjeun keur pilari kabutuhan Speed ​​Payback rengat anjeun di tempat katuhu.

Peryogi Pikeun Speed ​​Payback rengat

NFS Payback rengat pc olahraga diatur dina di dunya tina pakaya lebak, Anjeun tur awak anjeun geus dibagi ku ngagunakeun panghianatan na reunited jeung bantuan ti dendam nyandak handap imah, a cartel nefarious yén kawijakan casinos metropolis urang, penjahat, jeung pajabat penegak hukum. Dina paradise nu maen judi ngaruksak ieu urang, nu patok anu tinggi sarta imah terus ngéléhkeun.

Download Need For Speed Payback Crack

Peryogi Pikeun Speed ​​Payback rengat

mobil anjeun di tengah hal sakabeh eusina di hayang pikeun Needforspeed rengat. Anjeun meureun salamina tur kantos unggulan-lagu kinerja Anjeun sakabéh kalawan unggal 5 parentah mobil éndah (balapan, drift, kaluar-Avenue, nyered, sarta runner) pikeun mintonkeun tabel di oposisi dina lomba wae, kalakuan atawa tantangan.

Anjeun Dupi ogé kawas: Puseurna Glary Pro Free Download Jeung Key Lisensi Serial

jeung Peryogi Pikeun Speed ​​retak olahraga komputer maén salaku tilu karakter béda ngahiji kalayan ngagunakeun hiji Tujuan umum: carana males kanyeri. salaku Tyler, Mac, sarta Jess geus meunang bahaya ka grup nepi ka komo rating ngalawan sagala odds na input lomba final nyandak handap imah. pulisi konflik téh tambahan ditetepkeun dibere mangka anjeun pasti kantos sateuacan. Ku kituna kaluar maneh didatangan kakuatan sareng mareuman-jalan ngaliwatan gunung, canyons na deserts, na lomba ngalawan saingan sakuliah kota! Peryogi Pikeun Speed ​​Free Turun.

Peryogi Pikeun Speed ​​Payback Download geus sadia dina situs urang téh haratis. Download Need For Speed Payback pikeun laptop Anjeun, komputer jeung mobile haratis.

Syarat sistim

Syarat minimal keur 720p30 dina setélan low
THE: 64-bit Windows 7 atanapi engké
CPU: Intel i3 6300 @ 3.8GHz atanapi AMD FX 8150 @ 3.6GHz kalawan 4 threads hardware
Ram: 6GB
disc Girang: DVD ROM drive diperlukeun pikeun instalasi wungkul
teuas drive: 30GB
video: Nvidia GeForce® GTX 750 Ti atanapi AMD Radeon ™ HD 7850 atawa sarimbag GPU DX11 cocog sareng 2GB memori
DirectX: 11 Kartu video nu cocog atawa sarimbag
ngasupkeun: controller analog Dual
Syarat sambungan ONLINE: 192 Kbps atawa sambungan Internet leuwih gancang dianjurkeun Sarat pikeun 1080p60 dina setélan tinggi
THE: 64-bit Windows 10 atanapi engké
CPU: Intel i5 4690K @ 3.5GHz atanapi AMD FX 8350 @ 4.0GHz kalawan 4 threads hardware
Ram: 8GB
disc Girang: DVD ROM drive diperlukeun pikeun instalasi wungkul
teuas drive: 30GB
video: AMD Radeon ™ RX 480 4GB, Nvidia GeForce® GTX 1060 6GB atawa sarimbag GPU DX11 cocog sareng 4GB memori
DirectX: 11 Kartu video nu cocog atawa sarimbag
ngasupkeun: controller analog Dual
Syarat sambungan ONLINE: 512 Kbps atawa sambungan Internet leuwih gancang

Download Need For Speed Payback Crack