Nova Launcher Perdana APK – Haratis Undeur retak 2017

ku | Agustus 11, 2017

Nova Launcher Perdana APK mangrupa salah sahiji kualitas dina launcher Samentara éta didirikeun dina hiji alat Android. aplikasi Nova Launcher Perdana Free nganteurkeun rupa badag setelan nu bisa ditumpes custom dirancang diri sarta gaya Anjeun. transisi bersih antara komputer jeung desain Heboh ngawasa gede ti 5 juta manusa. geuwat, Nova Launcher Perdana mangrupa juara na salah sahiji paket kawentar diundeur maksimum.

Nova Launcher Perdana APK

Nova Perdana APK nu fantastically customizable, kinerja kadorong, layar utama. Dibikeun moal substitutes! Nova Launcher Perdana APK retak teh launcher pinnacle pikeun Android kontemporer, embracing design lawon lengkep sakuliah.

Ngundeur Nova Launcher Perdana APK

Nova Launcher Perdana APK

Nova Launcher Perdana APK Free Download ngagantikeun layar tampilan imah pribadi Anjeun sareng salah sahiji nu ngatur jeung bisa ngaropea. ikon dagang, layouts, animasi na langkung.

Anjeun Dupi ogé kawas: Ludo Star 2017 Retakan - Free Download

Nova Launcher Pro Fitur APK:

  • Sapuan - gesek, ciwit, ketok ganda na tambahan dina layar utama pikeun muka aplikasi favorit anjeun.
  • diitung can dibaca - pernah sono pesen. badges count can dibaca keur hangouts, SMS, Gmail jeung tambahan ngagunakeun Tesla can dibaca plugin.
  • Grup custom laci - jieun tab anyar atawa polder dina laci aplikasi.
  • Sumputkeun aktip - nyimpen hiji aplikasi laci lemes ku cara aktip nyumputkeun pernah dipaké.
  • Ikon swipes - diatur belah custom keur swiping on potong kompas atawa polder aplikasi.
  • konsékuansi ngagugulung tambahan - bareng jeung ngusap, akordion, jeung buang.

Kumaha Pasang?

  • Ngundeur APK ti link di handap.
  • Buka hiji file APK dina sagala manajer file, ngetok dina "Pasang" tur turutan parentah.
  • Buka "Nova Launcher" tur nyetel salaku asal layar standar nalika ditanya.
  • Éta hungkul!

Nova Launcher Perdana APK