Teamviewer 11 Rengat – Pinuh Vérsi aktivasina Code + lisénsi Key

ku | Mei 31, 2017

Teamviewer 11 rengat kanggo sodara. Éta bébas pikeun pamakéan pribadi tapi dina skala bisnis, Anjeun kudu meuli versi premium. software nu sarua jeung nu ti Skype. Anjeun tiasa babagi layar anjeun sarta bisa miboga aksés ka ngadalikeun komputer baé lain urang. Pikeun tujuan ieu, Anjeun merlukeun sambungan internét alus.

Teamviewer 11 Rengat

Pikeun tingkat perusahaan, retakan software ieu dipaké pikeun rapat maya jeung sababaraha pamaké. Teamviewer Lisensi Key mangrupakeun well-dipikawanoh produktif software retakan. Sababaraha urang hoyong nganggo ieu, tapi teu bisa meuli. Kusabab ieu, ieu tempat pangalusna dibeuli kalawan bébas.Kode Lisensi Teamviewer bakal mantuan Anjeun install teamviewer keur waktu hirup.

ngundeur Teamviewer 11 Rengat

Teamviewer 11 Rengat

Teamviewer rengat boga versi pinuh i.e na. Vérsi premium. Cai mibanda leuwih fitur sarta fungsi ti versi bébas. Lamun perlu obrolan group urgent jeung babaturan atawa mates group, lajeng aya teu kudu keur rapat dijadwalkeun atanapi dikelompokeun, Teamviewer 11 lisénsi Key ngamungkinkeun anjeun sadayana méakkeun waktu di naon leuwih penting tinimbang wasting waktu jeung duit on iinditan keur rapat.

Anjeun Dupi ogé kawas : Supir Toolkit Lisensi Key

Laju operasional cukup alus. Ieu bakal salawasna gumantung speed internét anjeun. rapat jauh ayeuna jalan ka buka. Hal pangalusna téh nya éta dipaké dina duanana PC na smartphone ogé. The programer dimekarkeun sakabéh aspék software dina eta. software kasebut bebas tina sagala jenis virus. janten, teu ngantosan for teu nanaon. Ngundeur panganyarna Teamviewer Vérsi Full Jeung rengat haratis ti dieu. Na sagemblengna bébas on SoftKelo.

Teamviewer 11 Fitur retakan:

  • Mun sambungan internét boga rubakpita low, anjeun masih bisa meunang gambar kualitas hadé.
  • Sofwer retakan anu 15 kali leuwih gancang sarta kagunaan 30% data pangsaeutikna.
  • Ieu bisa diasupan kana ampir kabéh smartphone. Ieu bisa ngidinan Anjeun pikeun ngadalikeun saloba telepon Android Anjeun bisa ti mana.
  • Hal ieu ngamungkinkeun babagi sababaraha file dina waktos anu sareng.
  • Ieu tos ningkat toolbar anu ngidinan Anjeun manggihan gancang naon rék.
  • kamampuhan fitur obrolan. Anjeun tiasa ngobrol ti mana sakali disambungkeun.
  • Éta bébas ti nu swasta jeung ngamungkinkeun balik gancang dina investasi pikeun bisnis.
  • trackpad anu ningkat ka extent taya.

syarat sistim :

  • Windows 8 / 7 / Vista / XP
  • Windows 2000 / milénium Edition / nt (Service Pack 6A, sahenteuna IE 5.5) / 98*
  • Windows Server 2012R2 / 2012 / 2008R2 / 2008 / 2003 / 2000*
  • Windows Imah Server / imah Server 2011
  • hardware minimum : 500 MHz CPU - 500 MB RAM
  • 100 MB sahiji rohangan na piringan pikeun instalasi.

Kumaha rengat Teamviewer?

  • Buka Website éta
  • download & Install Teamviewer Setup
  • Ngareureuhkeun Protection Anti Virus.
  • Kaluar Program ngajalankeun.
  • Buka patch Pilih Premium / perusahaan / Pausahaan
  • Lajeng Klik tombol patch.
  • kabéh Réngsé, ngaraosan ! Teamviewer 11 Rengat haratis.

ngundeur Teamviewer 11 Rengat