Windows 10 retak ISO – Kabéh di Hiji Full Pra diaktipkeun Torrent

ku | September 11, 2017

Windows 10 retak ISO mantuan pikeun ngaktipkeun jandéla anjeun dina sababaraha minutes.If Anjeun keur pilari a retak ISO lajeng anjeun di tempat katuhu Anjeun tiasa ngundeur Windows 10 diaktipkeun ISO haratis ti SoftKelo.

Windows 10 retak ISO

retak Windows 10 ISO modél panganyarna lengkep beban ka handap 32-64 saeutik. Windows 10 seasoned ngawangun 10240 nyaeta dieu leupas handap beban pikeun anjeun. Anjeun bisa ngundeur ISO resmi pikeun jandéla imah 10. Hiji link saharita téh bisa miboga di internét abdi situs Leuleus Kelo. SoftKelo hiji diantara software retakan situs program internét well-dipikawanoh yen suplai sababaraha hal husus tur anyar.

ngundeur Windows 10 retak ISO

Windows 10 retak ISO

Windows 10 pra diaktipkeun teh maksimum comprehensible na panggampangna sadaya asal jandéla aman Kiwari. Ieu mil ampir campuran sarta ngagantikeun tina jandéla imah 7 na jandéla imah dalapan sareng sababaraha kamampuhan sagemblengna anyar nu tiasa cemerlang pikeun ngamanipulasi. The pamaké bisa ku euweuh hartosna sangu imah jandéla. Nu Anjeun Neangan Preactivate ngundeur éta kiwari haratis.

Windows 10 Kabéh Dina Salah boga pungsi pikeun ngajalankeun teu handiest dina laptop jeung telepon palinter, struktur konstan, Xbox salah, obat, hub permukaan jeung lensa liang. Pikeun hiji affordable sarta review bersih, Abdi ngabejaan Anjeun yen édisi anyar ieu geus disaluyukeun dina hiji sakabéh, sedengkeun dina maksimum dina tempat anjeun bakal ngarasa sababaraha fitur heubeul. tapi, ieu kamampuhan saméméhna geus dibikeun hiji touch ngaronjat.

Anjeun Dupi ogé kawas: Pro Sketchup 2016 Retakan - Free Download 2016 lisénsi Key + Nomer séri

ti Windows 10 Preactivated Torrent anjeun bakal meunang unggulan sarta pangalaman pribadi anyar. Nalika kuring ngobrol ka revel konsumen di, ieu nambihan perenah nu, kinerja sakabéh jeung kamampuhan na. Program jandéla imah aksésori nu mangrupa masarakat pencinta internasional anu saukur cinta Windows 10 pinuh ISO.

Salaku jarak gede jadi konsumén jeung kaamanan sistem operasi anu aub, jandéla imah 10 seasoned sigana kavling irritating ngeunaan lokasi ieu. Aya ditambahkeun cukup tina pilihan customizable pikeun jalma anu ngageter ngadeukeutan perlindungan di perusahaan komérsial maranéhanana. BitLocker mangrupa unsur ieu, mana file krusial bisa disimpen comfy ku ngagunakeun encrypting aranjeunna kalayan software rada alami. Ditambah jauh komputasi alat pikeun téhnik server anjeun sarta béda interconnected PC urang, ngagabungkeun kontrol, domain janten bagian ti antawisna na perusahaan komérsial ngahemat aya sababaraha kamampuan luar biasa ti imah jandéla 10 seasoned

Naha rék jandéla 10 ISO seasoned?

imah jandéla 10 teh ngagantian imah jandéla dalapan. Microsoft boga handap deui perhatian -na pikeun laptop tradisional ngitung ku redesigned dimimitian menu na gancang bagian web browser dorongan. Aya ogé asisten maya canggih, Cortana, mun mamatahan nu mibanda patarosan na pribados laptop Anjeun.

Windows 10 nyaeta Kitu ogé luar biasa kanggo monitor kontak, kalawan panganteur nu modifies pikeun nyocogkeun alat Anjeun. Mun anjeun geuwat ka pamakéan tina jandéla imah 8 atawa saméméhna, ngundeur éta Kiwari na revel di generasi kontemporer saterusna struktur digawé. ngundeur Windows 10 Kabéh Dina Salah ISO Torrent dinten haratis.

Fitur:

imah jandéla 10 profésional mangrupa pakét aplikasi pikeun leutik, sedeng jeung gegedéan kontrol perusahaan komérsial. Aya hiji kamampuhan mahiwal sababaraha pakait sareng versi ieu nu urang nuju bade daptar handapeun.

  • Pakait sareng sedeng jeung kelas bisnis skala badag.
  • Dijieunna kamampuhan panyalindungan luhur.
  • BitLocker mun encrypt payil Anjeun.
  • kontrol desktop jauh pikeun virtualization.
  • manajemén gerakan lembaga.
  • Pendekatan ka warung bisnis.
  • klik Unmarried on apdet panyalindungan pondok.
  • aktip awan-hosted.
  • The ngaganti anu kaluar aya pikeun jandéla 10 seasoned ka imah jandéla 10 Vérsi perusahaan.
  • ton gede.

Kumaha pikeun ngundeur jandéla hiji 10 file ISO

  • kahiji, kaluar sadaya, Anjeun handap link beban klik tombol underneath tur klik / keran di handap beban alat rékaman kiwari tombol di ramatloka Microsoft urang.
  • Klik mediacreationtool.Exe File na tetep pikeun laptop Anjeun, sarta ngaéksekusi eta.
  • Mun hiji mere ilham ku harti UAC UAC, klik / keran on enya.
  • Klik / keran on pangiriman nyokot tombol of keur frasa lisénsi.
  • Nyokot kaluar mode nyetél
  • Pupus centang pilihan wanti keur pc dina
  • Mikahayang nu dokumen ISO sareng neraskeun
  • Anjeun saterusna bisa ngasupkeun konci produk
  • Puguh dileueut

ngundeur Windows 10 retak ISO