Adguard Premium Apk – Free Download Retak Premium Pro Key

Miturut | Oktober 4, 2018

Adguard Premium Apk alat premium supaya iklan bayangan saka browser Panjenengan. Yen sampeyan pengin kanggo mblokir iklan saka browser Panjenengan bisa nambah lunak iki gratis saka kita.

Adguard Retak Apk nawakake karo safety gumantung lan diatur sing bebarengan lan tanpa partisipasi nyaring kaca loading net. Adguard Apk bakal nyisihaken saka kabeh iklan ngganggu, pamblokiran loading saka situs beboyo, lan saiki bisa ora ngidini pancen wong musik aktivitas ing internet.

Download Adguard Premium Apk

Adblock Premium ndadekake nggunakake VPN tetanggan kanggo nyaring pengunjung tanpa hak istimewa ROOT. amarga saka server VPN iki ditempelake hak piranti supaya ana ora perlu ing sambungan sauruté segara tambahan. sawise mlaku app, iku langsung wiwit offevolved kanggo nyaring metu kabeh bandwidth internet quietly lan cepet. tombol Adguard Premium bakal mbantu kanggo ngaktifake versi pro saka Guard Ad Download lunak iki dina iki.

Sampeyan May Uga Like: Need Kanggo cepet Payback Crack – Free Download NFS Retak

nalika proses kaca web internet, Adguard Pro Apk ora sawetara iku tengen adoh:

  • Bakal nyisihaken saka iklan lan kode ranging online langsung saka kaca web.
  • Tes kaca web ing musuh kanggo database kita Camping maneh Abu lan angkoro.
  • Taksiran app diundhuh saka sumber sing ora dingerteni.

Apa New

  • masalah Telpon karo ngundhuh file gedhe (kalebu nganyari Google Play)
  • Apik jawab sambungan TCP
  • Added ringkesan lapangan "setelan Low-tingkat"
  • Added "pref.vpn.capture" pilihan kanggo bagean Low-Level Setelan
  • Telpon lan Jeksa Agung bisa ngetokake karo nglamar "Low-tingkat pilihan"
  • Telpon lan Jeksa Agung bisa ngetokake karo cache DNS ing mode proxy manual
  • Ikon cache dipindhah kanggo cache app

Cara Instal?

  1. Instal Sembarang Version sebelumnya Adguard
  2. Ngundhuh lan nginstal Patched apk Saka Links Given Ngisor
  3. Done, seneng